Barselsvikariat
– Monstrum

Tarik Arnautovic
Møllegade 34, st tv
2200 København N

+45 61144756
hello@tarikarnautovic.com

Kreativ idéudvikler med mange relevante projekter bag sig

Efter over 10 år i den digitale designbranche er det snart tid til forandring. Men ikke for enhver pris. Og ikke blot for forandringens skyld. Når man gang på gang bliver inspireret og overrasket over kreativiteten hos en af de mest interessante og innovative virksomheder i Danmark, så skal der sendes en ansøgning.

Jeg har bl.a.:
- erfaring med en række digitale værktøjer, Adobe Suite, Sketch Up, AutoCad, Keyshot m.fl.
- erfaring med designprocesser, konceptudvikling samt Google Sprints
- forståelse for tekniske tegninger og konstruktionsprincipper
- stor erfaring med visualisering af ideer
- designet og bygget en legeplads sommeren 2017

Jeg har en naturlig interesse og sans for at holde mig opdateret på tendenser og trends inden for en lang række felter, så som arkitektur, grafisk design, teknologi og grønne løsninger. Med bagrund som Teknisk Designer har jeg god forståelse for konstruktionstegninger og har brugt denne kompetence meget i mine projekter, både i mit arbejde og mine fritidsprojekter – senest med opførsel af egenudviklet legeplads.

Hvorfor skriver jeg til jer?
Jeg har længe gået med tanken om hvorvidt mine kompetencer og interesser kunne bruges endnu bedre, end de gør nu. Jeg har gennem de sidste par år haft mange projekter (læs forneden), som har virket som en perfekt kombination af design, konstruktion og udførelse. Jeg har nydt at have fingrene nede i hele processen - få en god idé, konceptudvikle, lave 3D-tegniner og herefter bygge med mine egne hænder. Jeg skriver derfor til jer, fordi jeg sidder med en drøm om, at være visuel og konceptuel designer hos Monstrum.
For mig er Monstrum en virksomhed, der udfordrer den traditionelle måde at bygge legeområder på. I arbejder ud fra originale temaer, og sådan anskuer jeg også selv min arbejdsprocess.

Jeg ser meget frem til at høre fra og håber, at jeg kan få lov til at fortælle mere om mine kompetencer, visioner og hvordan, jeg kan bidrage hos Monstrum. Og høre mere om jer, selvfølgelig.

I bunden af siden finder I mit CV. 

Jeg har bil + lastbilskørekort.

Udpluk af egen
projektudvikling

 

Det kribler altid i mine fingre for at lave kreative, håndværksmæssige projekter udenfor mit daglige arbejde - denne gang skulle det være større end tidligere projekter og gøre noget godt for min hjemby Travnik i Bosnien & Hercegovina. Jeg designede og donerede derfor en legeplads i sommeren 2017 - med hjælp fra min kæreste og nære venner, med stor glæde for de lokale børn. Legepladsen endte med en finalist plads til Danish Design Awards 2018, i kategorien Feel Good. Læs mere her. 

 

The Firestation

Da jeg hørte, at brandstationen i min fødeby skulle lukkes, fik jeg en idé til, hvad det kunne blive til efterfølgende: Hotel og gallericafé med grønt tag til diverse aktiviteter.
Jeg ville gerne øve mig i arkitektoniske illustrationer og ud af det, kom der et visualiseringsprojekt. 

 

FireStation_3d_1FireStation_3d_1

I samarbejde med en god ven udarbejdede jeg et interaktiv kunstværk til kunstprojektet Metro Hegn, startet af Metroselskabet for at smukificere metrobyggeriet. Tanken var, at skabe noget sjovt og lokkende for de forbipasernde med et opmundring til at dele det med andre. Vi udtænkte, designede og byggede hele projektet selv. Dette var vores seneste projekt ud af flere for Metroselskabet.

 

DASH bar shelf

De sidste 2 år har jeg gået og tegnet på et møbel, som jeg mener, der er behov for. En hylde dedikeret til at vise sine få fine craft spirits flasker frem, uden at man skal have fat i en stor globus eller decideret barskab. Jeg har fået lavet den første prototype og er nu i gang med at finde en produktionssamarbejdspartner. 

 

DashDash

Digitalt arbejde

 

Baggrund

Art Director - Greatworks

Udvikling af digitale koncepter samt ledende ansvar for designprojekter.  Udførelse af websites, apps og diverse digitale produkter i tæt samarbejde med et tværfageligt team. Arbejde udført for Danske Bank, TDC, Tivoli, Velux, Toms og andre store danske brands.

2012 – 2015

Digital Designer - In2Media 

Design og udvikling af digitale produkter for kunder som Danske Bank, Danske Spil, Falck, Top Denmark samt flere.

2013 – 2014

Artists in residence - Swatch Art Hotel, Shanghai 

Jeg tilbragte 6 månder i Kina som "Artist in residence" på Swatch Art Peace Hotel, som en del af 30 andre kunstnere inviteret af Swatch Group. Under opholdet arbejdede jeg på en række egne illustrationsopgaver, og var heldig nok at blive bedt om at designe et Swatch ur, der nu er kan findes i butikker verden over.

2007 – 2012

Interaktiv Designer - Plant Aps

Udarbejdelse af digitalt design til kampagnewebsites, samt udarbejdelse og programmering af marketingsbanner for kunder som Ecco, Microsoft, Folkekirkens Nødhjælp m.fl.

2004 – 2006

Multimediedesigner MMD - KEA

Min 2. erhvervsuddanelse, hvor jeg gennem 2 år fik kendskab til design, kodning, marketing, præsenation m.m. Jeg blev her særligt interesseret i designprocesser og det grafiske univers, og valgte at specialerisere mig i det felt. En beslutning, jeg har været virkelig glad for.

2001 – 2004

Teknisk Designer - Københavns Tekniske Skole, Arkitektfirmaet MW

Min 1. uddannelse, hvor jeg er uddannet i forståelse og udførelse af tekniske tegninger i AutoCad. Jeg var i praktik i et år hos Arkitektfirmaet MW, hvor jeg udførte produktionstegninger og præsentationsmateriale i tæt samarbejde med bygningskonstruktør og arktitekter. Dette har givet en fantastisk forståele for konstruktionstegninger, som jeg bruger i mine mange fritidsprojekter, herunder legepladsen BOX. 

Tak for jeres tid


Tarik Arnautovic
Møllegade 34, st tv
2200 København N

+45 61144756
hello@tarikarnautovic.com